SuperEvent har fokus på Coronavirus (COVID-19).

Denne side opdateres løbende i takt med udviklingen.

SENESTE OPDATERING 6/8 -20 (tidligere opdateringer: 11/6, 11/5, 7/5-20, 6/4-20, 23/3-2020, 18/3-2020, 15/3-2020, 14/3 & 11/3-2020).


Hos SuperEvent tager vi smittefaren af Coronavirus meget alvorligt. Her kan du se, hvordan vi på bedst mulige vis forsøger at håndtere de udfordringer, der er forbundet med både de arrangementer, som allerede er planlagt og booket, samt nye arrangementer fremadrettet.

Vi tager vores ansvar som en del af oplevelses-industrien meget alvorligt, og vi tager myndighedernes anbefalinger om at undgå smittefare og smittespredning særdeles alvorligt.


Hvad gør vi hos SuperEvent?

  • I forbindelse med genåbningen af Danmark kan vi pr. 8/6-2020 igen byde jer velkommen i vores EventCentre i København og Rødovre.
  • Vi lever naturligvis op til gældende retningslinjer om afstand, pladskrav og hygiejne.
  • Nye bookinger er inkl. særlige betingelser med gratis ombooking og gratis afbestilling – se betingelser nedenfor.

SÆRLIGE BETINGELSER for NYE bookinger under Corona-krisen:

NYE BOOKINGER foretaget i perioden 16/3 til 30/9-20 med afvikling inden d. 31/10-20 inkluderer GRATIS OM-BOOKING & GRATIS AFBESTILLING.

Sådan kan I benytte jeres gratis ombooking:

  • For nye bookinger som ligger til afvikling i perioden fra mandag 8/6 frem til lørdag 31/10-2020 gælder følgende:
    Evt. ombooking skal besluttes senest 2 uger før afviklingsdato og meddeles skriftligt til SuperEvent senest kl. 16:00.

Ved en ombooking kan I vælge, at flytte arrangementet til en ny dato efter jeres ønske. Hvis I ikke har fastsat en ny dato for arrangementet, kan I få udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi, som I kan bruge fleksibelt til en ny booking indenfor 12 måneder.

Sådan kan I benytte jeres gratis afbestilling:

BEMÆRK venligst, at I selvfølgelig også har GRATIS AFBESTILLING frem til 3 uger inden arrangement-datoen ved bookinger til en værdi under kr. 5000,-, som altid har været en del af vores almindelige bookingbetingelser: https://eventcenter.dk/bookingbetingelser/.
Derudover tilbyder vi gratis afbestilling og fuld refusion for alle nye bookinger foretaget efter 16/3, såfremt myndighederne skulle lukke ned for vores EventCentre grundet COVID-19. Dette gælder for alle bookinger, som ligger til afvikling i en periode, hvor det er påbud om nedlukning fra af myndighederne grundet COVID-19.


SÆRLIGE BETINGELSER for eksisterende bookinger foretaget inden 16/3-20.

Alle kunder, som har booket inden 16/3,er blevet kontaktet og håndteret af vores kundeservice. Generelt vedr. bookinger, som grundet corona-nedlukning er blevet ombooket:
Hvis der er foretaget én gratis ombooking, vil det kun være muligt, at ombooke endnu engang uden beregning, såfremt der kommer et decideret forbud omkring større forsamlinger, som betyder, at det på den baggrund ikke er muligt, at afvikle arrangementet på den nye dato, som I har ombooket til.


Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte vores kundeservice på tlf. 3871 1717.