SuperEvent har fokus på Coronavirus (COVID-19).

Denne side opdateres løbende i takt med udviklingen.

SENESTE OPDATERING 11/6 (tidligere opdateringer: 11/5, 7/5-20, 6/4-20, 23/3-2020, 18/3-2020, 15/3-2020, 14/3 & 11/3-2020).


Hos SuperEvent tager vi smittefaren af Coronavirus meget alvorligt. Her kan du se, hvordan vi på bedst mulige vis forsøger at håndtere de udfordringer, der er forbundet med både de arrangementer, som allerede er planlagt og booket, samt nye arrangementer fremadrettet.

Vi tager vores ansvar som en del af oplevelses-industrien meget alvorligt, og vi tager myndighedernes anbefalinger om at undgå smittefare særdeles alvorligt.


Hvad gør vi hos SuperEvent?

  • I forbindelse med genåbningen af Danmark kan vi pr. 8/6-2020 igen byde jer velkommen i vores EventCentre i København og Rødovre.
  • Nye bookinger er inkl. særlige betingelser med gratis ombooking, hvis dette bliver nødvendigt.
  • Vi lever naturligvis op til gældende retningslinjer om afstand, pladskrav og hygiejne.

Det kan være svært, at forudsige udviklingen og derfor får du som kunde særligt lempelige bookingbetingelser under coronakrisen med udvidede muligheder for, at ombooke eller flytte eksisterende bookede arrangementer.

Ønsker I at foretage en ny booking, men er afventende ifht. udviklingen af coronakrisen, får du særlige betingelser for nye bookinger, som foretages inden 31/7 med afvikling inden 31/10-20. Nye bookinger inkluderer således GRATIS OM-BOOKING, så I trygt kan booke et arrangement og ombooke det til en ny dato, såfremt I ønsker dette.


SÆRLIGE BETINGELSER for NYE bookinger under Corona-krisen:

NYE BOOKINGER foretaget i perioden 16/3 til 31/7-20 med afvikling inden d. 31/10-20 inkluderer GRATIS OM-BOOKING.

Sådan kan I benytte jeres gratis ombooking:

  • For nye bookinger som ligger til afvikling i perioden fra mandag 8/6 frem til lørdag 31/10-2020 gælder følgende:
    Evt. ombooking skal besluttes senest 2 uger før afviklingsdato og meddeles skriftligt til SuperEvent senest kl. 16:00.

Ved en ombooking kan I vælge, at flytte arrangementet til en ny dato efter jeres ønske. Hvis I ikke har fastsat en ny dato for arrangementet, kan I få udstedt et tilgodebevis på den bookede værdi, som I kan bruge fleksibelt til en ny booking indenfor 12 måneder.


SÆRLIGE BETINGELSER for eksisterende bookinger under Corona-krisen

Generelt vedr. bookinger, som grundet corona-nedlukning er blevet ombooket:
Hvis der er foretaget én gratis ombooking, vil det kun være muligt, at ombooke endnu engang uden beregning, såfremt der kommer en anbefaling eller et decideret forbud omkring større forsamlinger, som betyder, at det på den baggrund ikke er muligt, at afvikle arrangementet på den nye dato, som I har ombooket til.


Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte vores kundeservice på tlf. 3871 1717 (p.t. er vores telefontid: tirsdag & torsdag kl. 10-14)