FunEvent: DanseSkole - Vild med dans

Professionel danseskole for alle! Vores danseinstruktør sørger for at I får trinene på plads og er klar til den næste bytur og dansegulv.


I SuperEvent’s dansestudie kan I booke mange forskellige former for danse, hvor I bliver undervist af en professionel danseinstruktør. Vores dansestudie er et særskilt lokale i vores EventCenter, hvor I uforstyrret kan slå jer løs til danserytmerne.

DanseSkole - Vild med dans


FunEvent: DanseSkole - Vild med dans

  • 50 min. (ca. 5-20 deltagere): kr. 2500,-

  • Ved +20 deltagere bookes sideløbende events!

  • Danseskole- Vild med dans kan desværre ikke bookes ud af huset


Nem online Booking:

  • 1) Vælg tid/deltagerantal

  • 2) Find ledig dato/tid

  • 3) Gennemfør booking

FunEvent - DanseSkole - Vild med dans

StripSkole / Stripdansundervisning er en dans der sætter gang i humøret hos alle. Man bruger hele kroppen men specielt meget hofterne og hænderne, dansen er for alle og man vil ikke skulle strippe, men man lærer et stripshow man kan tage med hjem Det er undervisning, der sætter latteren og skuespillet på sit højeste og gæsterne går hjem med et show de kan bruge og en oplevelse/udfordring de sent vil glemme.

Coyote (“Ugly” dans) er en bardans, hvor man lærer de lækre frække bevægelser og hvordan, man skal danse på en bar. Det er perfekt til polterabends for kvinder, hvor de lærer en lille koreografi, og bruden afslutter med at lave et lille show for alle.

Beyonce Dans er Single Ladies koreografi, som er perfekt til polterabends (brudens sidste dans som single). OBS! Dansen foregår i et relativt hurtigt tempo!

Disco er den festlige dans fra 70’erne, som stadig spreder stor glæde på dansegulvet.
Er I til 70’ernes bløde rytmer under discokuglens skær, er dette lige dansen til jer!
Disco er en nem dans, der er sjov for alle og musikken er kendt af næsten hver mand i byen. Så drenge tag jeres pink John Travolta skjorte på og piger smink jer i alle regnbuens farver og lad os danse…

Salsa er en vidunderlig pardans med mange forskellige variationer og drejninger. Den er fyldt med cubanske og columbianske rytmer der rykker i hele kroppen når man hører det. Salsa er med mange kombinationer som kan fremkomme svære, men der er mange forskellige niveauer og alle kan være med. Det er en sjov og samtidig lidenskabelig dans, der sætter gang i hele kroppen.

Merengue er en nem dans med kun et enkelt trin, men med mange variationer af drejninger der gør dansen anderledes og sjov. Efter introduktionen til dansen, danses det parvis. Musikken er fyldt med glæde og gode beats, der virkelig sætter gang i alle på gulvet.

Samba er hovedsageligt en enkeltdans, men der er mange forskellige variationer af Samba. Den vi bruger er baseret på den enkelte person. Samba er en meget hurtig og svær dans, den er ikke nem at lære, hvilket gør at timen vil blive delt op i samba/sambareggae. Samba er meget showpræget og derfor er der meget skuespil i dansen.

LatinMix/Zumba det helt store hit – en blanding af latinamerikanske danse.