FunEvent: MiniRacing

Prøv at køre Mini-Racing / SlotRace med hurtige racerbiler på vores 35 meter lange racerbane.

MINIrace hos SuperEvent

Racerbilerne er størrelse “scale 1/24” og kører med en fart på op til ca. 60-70 km/t på langsiden og de reagerer lynhurtigt, når I øger eller sænker tempoet. Alle, såvel kvinder som mænd, bliver grebet at denne supersjove event. Det er en fed action event hvor adrenalinen kommer frem hos alle deltagere, uden at man blive forpustet eller svedig.

Se video af MiniRacing


FunEvent: MiniRacing

  • 50 min. (ca. 5-10 deltagere): kr. 1800,-

  • 80 min. (ca. 11-16 deltagere): kr. 2700,-

  • 110 min. (ca. 17-24 deltagere): kr. 3600,-

  • Ved +24 deltagere bookes sideløbende events!

  • MiniRace kan desværre ikke bookes ud-af-huset.


Nem online Booking:

  • 1) Vælg tid/deltagerantal

  • 2) Find ledig dato/tid

  • 3) Gennemfør booking

FunEvent - MiniRacing

Der køres i en turnering med minimum 2 køreture/heat til hver racerkører, hvor der køres indledende heat, placerings-heat & finale-heat. Alle har samme muligheder for at køre i den bedste tid, da I kommer til at køre i alle spor og med alle biler allesammen i hver runde.

Det hele er styret af en computer, som løbende viser aktuelle placeringer og omgangstider på computerskærme, så alle kan følge med. Her er muligheden for at give din chef baghjul til en firmafest eller bare ræse rundt med kollegaer eller venner til f.eks. polterabend, firmafest, kundearrangement osv. Rammerne er sat... bare gi' den gas.

Til MiniRace/Slotrace-event kan tilskuerne ikke bare se passivt til, for der skal være "påsættere" ved svingene, så bilerne kan blive sat på banen igen hurtigt, når de falder af.

Det er hektisk og der er høje råb fra kørerne til påsætterne om at sætte netop deres bil på først og i det rette spor! Det giver teambuilding, underholdning og masser af latterbrøl!

I vores indendørs EventCenter køres heat med 4-8 biler på racerbanen, afhængigt af deltagerantallet og der en instruktør/dommer som står for mini-racing arrangementet.

Super-sjovt til f.eks. polterabend, tøsetur, herretur, sommerfest, firmafest etc.