BreakoutGame: Bomb-in-a-box
Live Escape Game i Rødovre - Kan I deaktivere bomberne og redde verden?


En Terrorgruppe har planlagt en række bombeangreb i 5 storbyer og jeres indsatsgruppe er tilkaldt for at deaktivere bombe-detonatoren inden bomberne springer om 60 minutter! Find ud af, om I har hvad der skal til for at redde verden og blive de næste helte.

Se video af Bomb-in-a-Box


BreakoutGame: Bomb-in-a-Box

  • Tid: 60 min.med spillet + 15 min. til intro/outro

  • Sværhedsgrad 6/10

  • 8-16 deltagere (2 bomber): kr. 2400,-

  • 12-24 deltagere (3 bomber): kr. 3600,-

  • 16-32 deltagere (4 bomber): kr. 4800,-

  • Yderligere bomber (+8 deltagere): kr. 1200,-/stk. - kontakt os for større bookinger!

  • Bomb-in-a-Box kan også bookes ud af huset Se mobile BreakoutGames ➡️


Nem online Booking:

  • 1) Vælg tid/deltagerantal

  • 2) Find ledig dato/tid

  • 3) Gennemfør booking

BreakoutGame - Bomb-in-a-Box

En Terrorgruppe har planlagt en række bombe-angreb i 5 storbyer og en afstikker fra gruppen, som fik kolde fødder, er nu blevet myrdet.

Inden mordet nåede afstikkeren, at indsamle en række hemmelige oplysninger og værktøjer, bl.a. en kopi af gruppens scrapbog, samt andre vigtige dokumenter og tegninger. Derudover lykkedes det ham, at få fat i bombe-detonatoren. Alt dette er nu fundet i en gammel bunker under et militæranlæg.

Jeres indsatsgruppe er tilkaldt til stedet og det er nu op til jer, at prøve at få standset bomberne og redde verden!

Bomberne vil sprænge når nedtællings-uret på detonatoren om 60 min. rammer 00:00


Bomb-in-a-Box er et BreakoutGAME. Det er et spil, hvor I bliver præsenteret for en baggrundshistorie og en række spændende og udfordrende opgaver, som skal løses for at deaktivere en bombe inden der er gået 60 minutter. Der er mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad.

Det er vigtigt at pointere, at der er tale om et SPIL og der ikke er et dedikeret rum-design til Bomb-in-a-Box spillet, i modsætning til alle vores Breakout Rooms, som er indrettet og designet i et tema og derfor er stationære med faste installationer. Bomb-in-a-Box er altså et unikt koncept, som kan bestilles til afvikling hos os eller ud-af-huset.


Bomb-in-a-Box Breakout Game er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hierarki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og på denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for at gå i gang med opgaver og løsninger. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse og er ideelt til f.eks. firmajulefrokost, firmafest, teambuilding og andre typer af firmaarrangementer.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter til spillet og ca. 10 min. afslutning.