• Firmafest med det hele!

    En firmafest er en stor begivenhed og det er vigtigt, at alt går efter planen. Når I booker firmafesten hos os, kan I roligt slappe af og nyde festen. Vi har mange års erfaring med afvikling af firmafester. Vores erfaring og sans for detaljer og koordinering, sikrer jer en fantastisk firmafest.

  • Firmafester i Rødovre

    Vores faciliteter i Rødovre kan huse op til 280 kuverter. Der er altid masser af tjenere og bar-personale som søger for, at alle gæster nemt og hurtigt får dejlig mad og drikke. Vi klarer også underholdningen, så alle gæster en uforglemmelig firmafest med mange fælles minder.

Firmafester og Julefrokost hos SuperEvent

Referencer og tilbagemeldinger fra vores mange glade gæster

5/5 - (16 votes)

FirmaFester & Julefrokost hos SuperEvent

Til SuperEvents store fælles firmajulefrokoster kan I købe billetter til et fastlagt program med underholdning, middag, fest og diskotek. Her vil I blive en del af et større arrangement, hvor flere forskellige firmaer i alle størrelser er samlet til en fantastisk fælles fest-oplevelse. Billetsalg til julefrokost kan være fra mindre firmaer på helt ned til 4 ansatte op til store firmaer med flere hundrede ansatte.

Til julefrokost udbydes 280 billetter til salg pr. aften.

Ønsker I jeres egen eksklusive firmafest eller julefrokost, kan I booke dette fra 50 op til 430 kuverter!

Kontakt SuperEvent når jeres næste firmafest, sommerfest eller firmajulefrokost skal arrangeres.

Efter en indledende snak, sammensætter vi i fællesskab en firmafest, som passer til lige præcis jeres budget, behov og ønsker.