BreakoutRoom: Black Magic

Live Escape Room i Rødovre - En uskyldig leg med et Ouija board ender galt


I er fanget i åndernes verden af sort magi og skal i fællesskab finde vejen ud af Black Magic universet. Hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier skal løses for at komme tilbage fra “den anden side” til den verden i kender. I bliver opdelt i 2 grupper i vores Black Magic rum og indledningsvis skal hver gruppe løse gåder, koder & mysterier. Undervejs i forløbet vil de 2 grupper blive samlet og herefter skal alle deltagere samarbejde, for at løse mysteriet. I har præcis 60 minutter til at bryde ud!

Se video af Black Magic


BreakoutRoom: Black Magic

  • 6-12 deltagere (1 rum): kr. 2400,-

  • 13-24 deltagere (2 ens rum): kr. 4000,-

  • Ved +24 deltagere kan I booke forskellige temaer!

  • Tid: 60 min. i rummet + 15 min. til intro/outro

  • Escape Rate: 65%

  • Black Magic kan ikke bookes ud af huset Se mobile BreakoutGames ➡️


Nem online Booking:

  • 1) Vælg tid/deltagerantal

  • 2) Find ledig dato/tid

  • 3) Gennemfør booking

BreakoutRoom - Black Magic

Konceptet "Live Escape Game" stammer fra den virtuelle verden, hvor et "Escape Room" er et computerspil hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse diverse opgaver og gåder for at komme ud.

I et "Live Escape Game" foregår samme handling i et fysisk rum med jer som deltagere og I kan kun løse udfordringen og slippe ud ved snilde, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt.

Adrenalinen pumper, tik tak - tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

Man kan spørge sig selv "hvorfor så lade sig låse inde i et rum?"  - Ganske simpelt fordi det er en anderledes og virkelig sjov oplevelse.

SuperEvents Breakout Rooms er opbygget som et matrixspil, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og gåder forskellige steder i rummet. Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse. Book det til jeres polterabend, firmaarrangement, teambuilding, loge arrangement osv.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter i rummet og ca. 10 min. afslutning.