FunEvent: QuizShow

Er du den hurtigste knallert på havnen eller den skarpeste kniv i skuffen? Prøv QuizShow og få svaret


QuizShow hos SuperEvent er et super sjovt spil, hvor det gælder om at kunne svare rigtigt på spørgsmål fra forskellige kategorier og samtidig være hurtig på tasterne – få afgjort hvem der er den klogeste! 4 deltagere er oppe ved pultene ad gangen. Deltagerne samler points ind til sit hold. Rigtig svar = 5 point. Forkert svar = minus 5 points. Hver deltager svarer ca. på 5-7 spørgsmål, og så kommer der 4 nye op. Man når typisk 4-6 kategorier på 50 min. Vi har mange sjove og alsidige kategorier som blot vælges på dagen. Quiz giver altid en super steming og er et godt events til at aktivere alle, da man jo gætter med om man er bag pultene eller ej.

QuizShowFunEvent: QuizShow

  • 50 min. (ca. 5-13 deltagere): kr. 2000,-

  • 80 min. (ca. 13-20 deltagere): kr. 3000,-

  • Ved +20 deltagere bookes sideløbende events!

  • Book QuizShow ud af huset ➡️


Nem online Booking:

  • 1) Vælg tid/deltagerantal

  • 2) Find ledig dato/tid

  • 3) Gennemfør booking

FunEvent - QuizShow

I QuizShow kan i vælge i mellem mange sjove kategorier, som f.eks:
“Er du klogere end en 10-årig”, “DanmarksQuiz”, “SportsQuiz”, “MusikQuiz'er”, “AlmenViden-Quiz”, “Film/TV-Quiz”, & “Emoji-Film-Quiz”, "Flag-Quiz", "Family Feud", "Nævn 3 ting på 5 sekunder", "Polterabend/Brud/Gom-Quiz”, “Blå Mandag Quiz”.

Vores Quiz-master står for at holde styr på deltagere og point-regnskab, så I skal bare være klar ved tasterne på Quiz-pulten.

Til Polterabend har vi forberedt en række spørgsmål til Brud/Gom, som der vil blive quizzet i – hvor godt kender I egentlig bruden/gommen?
Ønskes Brud/Gom Quiz bedes dette oplyst ved booking. I skal desuden møde ind 15 min. inden event-start på dagen, så hovedpersonen kan udfylde Quiz-skemaet inden Quizzen starter.

Til FirmaQuiz kan I selv sammensætte en række spørgsmål og svar, som er passende til lige præcis jeres arrangement. F.eks. produkt-spørgsmål, firma-spørgsmål, kollega-spørgsmål osv.

Kontakt SuperEvent for yderligere information om “Din egen Quiz” til polterabend, firmafest osv.