BreakoutGame: Magic School
Magic School i Rødovre – et magisk EscapeGame for børn og unge!


Har I hvad der skal til for at kunne kalde jer troldmænd og hekse? Vores BreakoutGame Magic School kan give jer svaret. I er blevet særligt udvalgt til en helt speciel optagelsesprøve på vores magiske skole. De 4 kollegier har hver især udarbejdet gåder og opgaver, som I skal løse for at få afgjort en gang for alle, om I har magien i jer og dermed kan kalde jer for hekse og troldmænd. Efter Breakout Gamet kan I sidde i 30 min. i cafeen med egen kage. Ønsker I yderligere 45 min. kan det bestilles til kr. 400,- inkl. 20 x sodavand eller vand.

Se video af Magic School


BreakoutGame: Magic School

 • INTRO-TILBUD: 20% Rabat

 • Tid: 60 min.med spillet + 15 min. til intro/outro

 • Sværhedsgrad 4/10

 • Pris: kr. 2400,- inkl. moms for op til 12 deltagere (1 spil med 2 bokse)

 • Pris for ekstra boks: kr. 1200,-/stk. inkl. moms
  (1 ekstra boks pr. 6 deltagere)

 • Max kapacitet: op til 24 spillere samtidig (4 bokse)


Nem online Booking:

 • 1) Vælg tid/deltagerantal

 • 2) Find ledig dato/tid

 • 3) Gennemfør booking

BreakoutGame - Magic School

Har I hvad der skal til for at kunne kalde jer troldmænd og hekse? Vores BreakoutGame Magic School kan give jer svaret.

I er blevet særligt udvalgt til en helt speciel optagelsesprøve på vores magiske skole. De 4 kollegier har hver især udarbejdet gåder og opgaver, som I skal løse for at få afgjort en gang for alle, om I har magien i jer og dermed kan kalde jer for hekse og troldmænd.

En magisk boks danner rammen om prøven. Her finder I alt, som I skal bruge af ledetråde og rekvisitter. Takket være magien, er denne boks nok til, at give jer samme udfordring og underholdning, som I også kan opleve i vores EscapeRooms.

Magic School EscapeGame er designet til, at kunne spilles af Børn og unge fra ca. 8 år og op og er således oplagt til en magisk børnefødselsdag!

Sving tryllestaven og ryk maskotterne – og se om I kan gå hjem som hekse og troldmænd.


Magic School BreakoutGame er opbygget, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og på denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for, at gå i gang med opgaver og løsninger.

Konceptet er ideelt til børn & unge, samt familier, der skal have en sjov fælles oplevelse og er populært til f.eks. børnefødselsdage.

Vi anbefaler dette spil fra 8 år og op, yngre børn kan sagtens spille med i selskab med større børn eller familie. Det optimale antal per spil/boks er 4-5 deltagere og der kan max være 6 deltagere ved hver boks.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter til spillet og ca. 10 min. afslutning.


Magic School - BreakoutGAME

Magic School er et BreakoutGAME. Det er et spil som består af en stor kasse med en magisk spilleplade og en masse hemmelige rum med opgaver og remedier, som I løbende skal bruge. I skal løse spændende opgaver for at bestå prøven indenfor 60 min., for at blive optaget på skolen som troldmænd og hekse. Der er mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad.

Det er vigtigt at pointere, at der er tale om et SPIL og der er op til 2 spil/bokse/grupper i hvert MagicSchool-lokale. Lokalet er indrettet flot i magisk tema, for at skabe den rette stemning til Magic School oplevelsen!