Står du og skal til at arrangere en Polterabend og ønsker, at den skal være sjov og anderledes, så får du hermed lidt inspiration og gode råd til at arrangere en vellykket polterabend.

Noget af det, som prioriteres højest i dag, er at det skal være sjovt for bruden / gommen og en dag som de aldrig glemmer. Dagen skal desuden helst være med til at danne netværk og relationer på tværs af familie og venner, så gæsterne til bryllupsfesten har noget fælles at snakke om og festen derved bliver en fantastisk aften for alle gæster.

For at udnytte polterabend-dagen bedst muligt, kan det være hensigtsmæssigt at samle aktiviteterne i løbet af dagen på det samme sted. Der findes efterhånden mange steder, som tilbyder mange forskellige underholdende aktiviteter. SuperEvent var det første eventbureau, der åbnede et decideret EventCenter tilbage i 2005.
Hos SuperEvent kan I prøve mange forskellige aktiviteter, som alle er samlet i vores 2000 m2 indendørs EventCenter i Rødovre eller I kan afholde polterabend i vores faciliteter på Amaliegade i København, hvor I kan prøve kræfter med vores populære BreakoutRooms og et udvalg af sjove FunEvents.
Læs mere om: POLTERABEND hos SuperEvent.

Polterabend idéer og gode råd til dig som polterabend-arrangør:

Der kan være mange udfordringer som arrangør på en polterabend, da det er ikke noget man arrangerer så mange gange i sit liv. Det vigtigste råd vi kan give er: Planlægning, planlægning, planlægning! Alt skal klappe og være planlagt til mindste deltalje så hovedpersonen føler, at der er blevet gjort noget ekstraordinært ud af dagen.

Nedenfor er samlet en række gode råd til at hjælpe dig med planlægningen så I får en helt igennem fantastisk polterabend:

  • Invitér alle deltagere i god tid, gerne 2-3 måneder før, hvis det kan lade sig gøre.
  • Find ud af, hvem der skal med. Kontakt eventuelt hovedpersonens vordende mand/kone, og hør hans/hendes mening.
  • Få en tilbagemelding om deltagelse, samt e-mail/mobiltelefonnummer/FaceBook til at kunne kontakte deltagerne.
  • Arrangér et møde nogle stykker (ikke for mange) for at aftale dato & budget for polterabend.
  • Sørg for, at alle betaler inden polteraebenden, så der ikke kommer afbud på dagen, der er til økonomisk byrde for dem der kommer Eller lav et “afbuds-beløb” pr. deltager, der skal betales for bookede aktiviteter, som ikke kan aflyses.
  • Lad være med at rende rundt med kontanter til selve polterabenden. Der findes i dag mange muligheder for at holde styr på afregning, en af de mest benyttede er WeShare og Mobilepay.
  • Lad en eller to personer være hovedansvarlige for polterabend-arrangementet og aftal gerne hvem der booker og betaler.
  • Bestil/book jeres aktiviteter, restaurant o.s.v. i god tid! Helst ca. 3-4 uger inden arrangementet.
  • Send et dags-program ud til alle deltagere ca. 1 uge før polterabenden med informationer om mødetid og sted, samt hvad der skal medbringes (skiftetøj, håndklæde etc.)

Hvad koster en polterabend?

Prisen for en polterabend kan variere meget. Det er muligt at lave en billig polterabend, men et budget kan være svært at holde under kr. 500,- pr. deltager, hvis man skal have mad, drikkevarer og desuden en sjov aktivitet eller to. Man kan spare mest ved at afvikle middagen privat – herved spares der også mange penge på drikkevarer, som hurtigt kan løbe op på en restaurant.
Hvis man skal holde polterabend “ude” hele dagen med restaurant og efterfølgende bytur, skal man regne med et budget på omkring kr. 1000,-, hvis det er inklusiv mad & drikke på hele polterabend-turen.
Tro det eller ej – der er mange som glemmer bruden/gommen i budgettet. så husk også at tage penge fra budgettet til at betale for den kommende brud eller gom – de skal jo ikke selv betale noget!
Kontakt os for at høre mere om muligheden for en polterabend hos SuperEvent.
Du kan se polterabend idéer, priser, tilbud og forslag til polterabend-pakker på dette link: POLTERABEND

Rate this post