Julefrokost 2017

Julefrokost hos SuperEvent har igennem de seneste 11 sæsoner været en fast bestanddel i vores sortiment af firmaevents. Igennem årene har vi haft mange tilbagevendende gæster og allerede i skrivende stund kan vi med stolthed konstatere, at halvdelen af de billetter vi har solgt indtil dato i år, er gengangere fra tidligere års firmajulefrokoster som har valgt at besøge SuperEvent igen. Når vi spørger, hvorfor de vil besøge os igen, er svaret fra alle, at det er fordi det er et anderledes koncept med sjov underholdning, samt god og rigeligt julemad til fornuftige kuvertpriser!

Alt dette kan tilskrives, at vi ikke har nogen fordyrende mellemled, da vi har egne lokaler og underholdning. Derudover har vi en fast partner og leverandør af middagsbuffeter, som vi bruger igennem hele sæsonen til firmafester. Derved kan vi også levere en særdeles høj kvalitet af mad til årets julefrokoster.

Prisudvikling for firmajulefrokoster

Hvis man kigger på prisudviklingen i markedet for firmajulefrokoster, kan man konstatere, at mange udbydere i år IGEN har hævet kuvertprisen med op til 20% i forhold til 2015. Fra 2012 til 2016 har der været en samlet prisstigning på 25-40% på billetprisen hos mange af de store event-bureauer, som arrangerer firmajulefrokoster med underholdning.

Standby.dk har for nyligt offentliggjort en undersøgelse med overskriften “Firmajulefrokost på slankekur”.
STAND BY er den største, uafhængige formidler af nyheder og baggrund til rejse-, hotel- og turistbranchen i Skandinavien og i undersøgelsen fremgår det, at knap hver 4 arbejdsplads de seneste år har valgt at spare på firmajulefrokosten. Læs here hér

SuperEvent fastholder prisniveau på julefrokost 2016

I lyset af finanskrisen opstod et pres på kuvertpriserne for julefrokost, som har holdt markedsprisen på et historisk lavt niveau indtil videre.
Hos SuperEvent ændrede vi lidt i programmet tilbage i 2008 og fik optimeret vores omkostninger internt, så vi derved kan levere et meget højt niveau på både julemad, underholdning og service under hele arrangementet.

Vores billetpriser til Julefrokost 2016 er på samme niveau som 2012-2014 og I får derfor igen i år markedets stærkeste priser på årets firmajulefrokost hos SuperEvent. Der er desuden kommet mulighed for tilkøb af 6 timers Fri DrinksBar til kr. 140,- ekskl. moms pr. kuvert. SuperEvent er helt unikke i markdet med priser på drikkevarer, hvor I som gæster kan bestille Blød Bar og/eller DrinksBar til MARKEDETS STÆRKESTE PRISER!!!

Læs mere om årets Firmajulefrokoster hos SuperEvent.

 

Rate this post