Kunsten at afholde den perfekte Polterabend – Få 5 sjove polterabendlege og -idéer lige her

Bedøm dette indlæg:

5/5 - (1 vote)

 

 

For mange kan det det være en uoverskuelig proces at skulle arrangere polterabend for en god ven eller familiemedlem, især hvis man ikke har prøvet det før. Der er mange spørgsmål der trænger sig på:

Hvem skal med?
Hvornår skal det være?
Hvad må det koste, for at alle kan deltage?
Og ikke mindst, hvad skal vi lave på dagen?

Da ingen polterabend er ens, og ingen har lyst til det samme, er der ikke et endegyldigt svar på disse spørgsmål. Dog kan man give nogle tommelfingerregler (hvilket vi har gjort her), der måske kan hjælpe jer med planlægningen af den perfekte polterabend.

Når I som arrangører af den uforglemmelige polterabend til jeres ven eller veninde har fundet svar på de ovennævnte spørgsmål, kan det være I lige mangler en sidste sjov ting at lave som ikke koster noget (særligt) eller også har I valgt at holde budgettet meget lavt, og booker måske kun en enkelt eller to aktiviteter hos en professionel udbyder. Uanset hvad, kan det være svært at finde på nogle anderledes sjove lege (som ikke involverer kys på strøget, ølstafet i Kongens Have og en tur i pølsevognen på vejen)

Derfor får I her 5 sjove og GRATIS idéer/lege til polterabend-aktiviteter Inemt selv kan lave, uden det koster andet end et par håndører til materialer.

God fornøjelse med den mest uforglemmelige polterabend nogensinde!


5 sjove og GRATIS idéer/lege til polterabend-aktiviteter

1. Brudekjoledesign – nok mest for pigepolterabend 🙂 (But we’re not here to judge)

Materialer:
Affaldssække, toiletpapir, tape, saks

Deltagerne deles op i hold af ca. 5 personer, og så skal alle hold lave en brudekjole ud af materialerne. Afsæt eventuelt en tidsgrænse, f.eks. en time til at lave kjolen. Herefter skal bruden gå catwalk i kjolerne, hvor der selvfølgelig skal tages billeder  Man kan eventuelt stemme om, hvem der har lavet den bedste kjole, som bruden så skal have på resten af dagen.

2. Pingvin-fodbold

Materialer:
Bold, kræmmerhuse lavet af pap med elastik.

Spillerne skal starte med at lave deres næb, ved at rulle et ark karton som en kegle. Dette tapes sammen, sørg for at der er et lille hul i den spidse ende, ca. på størrelse med en tennisbold, som man kan kigge ud igennem. Elastikbånd sættes fast på næbbet, så man kan have det på som en maske.

Spillerne ifører sig deres nye ”næb” som placeres over øjnene. Nu spilles der fodbold, med almindelige regler. P.g.a. paprøret kan man ikke se særligt meget, hvilket gør det ret svært at spille fodbold 🙂

3. Kartoffel-karaoke

Materialer:

Musikanlæg med mikrofon, høretelefoner, karaoke-cd eller eventuelt Youtube-videoer. Søg bare på karaoke versions + titel, så kommer der en del op. En par håndfulde vaskede og let kogte kartofler.

Man deles op i 2 -3 hold med ca. 5 personer på hvert hold. Deltagerne skiftes til at synge en sang, men med den udfordring, at man skal synge med en kartoffel i munden! Hver opmærksom på, at det kun er den person der synger der må se videoen/skærmen, og at man skal have høretelefoner på, så det kun er den vedkomne der synger der kan høre musikken! Resten af holdet skal gætte hvad det er for en sang der bliver sunget. Der kan f.eks. gives point for at kunne: Titel, kunstner og udgivelsesår.
Dette er en rigtigt sjov leg, som alle kan være med til, og som på ingen måde er grænseoverskridende. Husk at have kameraet klar, til at optage sangerne med 🙂

Sjov POLTERABEND hos SuperEvent i Rødovre og København

4. Bodybowling

Materialer:
En stor presenning, affaldsække, vand, opvaskesæbe, kegler (brug eventuelt 1,5 liters sodavandsflasker med lidt vand i) En jævn flade, indendørs eller brug en stor masonitplade.

Bred presenningen ud på den jævne overflade, og hæld vand og opvaskemiddel på. Stil keglerne for enden af banen. Lav to huller i enden af affaldsækkene, så benene kan stikkes igennem. Nu spilles der bowling med jer selv som ”kugler”, man kaster sig simpelthen ned på banen, på numsen. Når først man er på banen må man ikke bruge hænder og fødder til at få mere fart på eller styre!
Hvis i er lidt mere vovede, kan I spænde en bilslange op mellem to træer, og på den måde skyde hinanden afsted som en slangebøsse!

5. Snoreleg

Materialer:
En lang snor, en mønt med hul i, stopur.

I skal deles op i hold på min 5 personer. Hvert hold har en snor med en mønt i enden, jo længere snor jo svære bliver legen. I skal stille jer på en lang række, skulder til skulder. Hver person skal nu selv trække snoren igennem sit tøj på følgende måde: Ind igennem det ene arme, ned igennem buksebenet i samme side, op igennem det andet bukseben og til sidst igennem det andet ærmegab, hvorpå snor-enden med mønten i gives videre til næste deltager. Når hele rækken har været igennem, er man færdig. Det er selvfølgelig det hold der er først færdig der har vundet.


Hent en printvenlig PDF med disse Polterabend Idéer/lege: Printvenlig udgave