Lokumsræs
SuperEvent har tilbage i 2008 haft et EventDating-koncept i støbeskeen, men manglede dengang en partner, som kunne løfte opgaven med at finde og samle singlerne og det arbejde, der ligger i administrationen af denne del af konceptet. Med SuperEvents store kapacitet, er der masser af muligheder for, at arrangere single-events med sjove aktiviteter, som er en fantastisk ice-breaker for singler – et sjovt og uforpligtende møde og mulighed for, at netværke for de mange singler i Danmark.

Tilbage i juni måned indledte SuperEvent dialogen om et spændende samarbejde med events4singler.dk, der er et online mødested for singler, som arrangerer singleevents – lige præcis den del, som vil kunne få EventDating konceptet til at blive en succes!
Tirsdag den 22 oktober 2013 havde SuperEvent besøg af 15 singler fra events4singler, som mødte op med store forventninger til en hyggelig og underholdende aften, hvor de kunne møde ligesindede og måske møde en kommende ven eller veninde. Et par dygtige og nysgerrige journalister fra BT havde hørt om konceptet og var mødt op, for at følge singlerne, som alle forlod SuperEvent med et STORT smil.
SuperEvent har fået tilbagemeldingen om, at singlerne havde haft en rigtig fin aften og ALLE var glade – så det er bestemt noget, der skal laves igen i det nye år.

Læs BT’s artiklel og se videoen fra arrangementet på BT-TV.

Skal du med næste gang?
Hvis du ønsker, at høre mere om arrangementer og opleveler hos SuperEvent, så besøg og “synes godt om” SuperEvent på facebook – hér vil lignende arrangementer blive slået op på væggen: https://www.facebook.com/superevent

Rate this post