Målportaler til Kræftens Bekæmpelses motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK

Tilbage i februar 2013 blev SuperEvent kontaktet af projektleder Henrik H. Westermann fra Kræftens Bekæmpelse, som forespurgte på leje af 8-10 målportaler.

SuperEvent udlejer professionelle målportaler, men en forespørgsel på 8-10 stk. er ikke hverdagskost og en del flere portaler end vores normale kapacitet kan klare.
Der er ingen andre virksomheder i Danmark, som udlejer målportaler i det antal og med tankerne på, at motionscykelløbet er en hyggelig dag på cykel forenet med kampen mod kræft, besluttede vi hurtigt, at indkøbe ekstra målportaler, så vi kunne imødekomme denne forespørgsel.

I april 2013 blev SuperEvent så kontaktet igen med besked om, at der søndag den 8. september 2013 skal køres cykelløb i 7 byer.

Fra april til august 2013 har SuperEvent i tæt dialog med Henrik arbejdet målrettet på, at få målportalerne klar med påmonterede sponsorbannere, ekstra vejsidebannere & beachflag. Det har været et stort koordinerings-arbejde, at få logistikken til at gå op og 3/9-13 blev det hele så afhentet til distribution ud til cykelklubberne i de 7 byer.

SuperEvent har også i 2014, 2015 leveret målportaler og printede reklame bannere & Beachflag til cykelløbet TRÆDTIL og skal også levere til løbet i 2016, hvor løbet er udvidet til at der køres i 12 byer!

Vi ønsker TRÆDTIL DANMARK god fornøjelse med årets cykelløb.

VIL DU STØTTE OG KØRE MED?
Du kan stadig nå at tilmelde dig på selve løbsdagen, ved at møde op i start/målområdet.

Læs mere og se adresser på løbsbyer på dette link:
traedtil.dk/lokale-aktiviteter

Se tilmelding på dette link:
traedtil.dk/saadan

Du kan også følge TRÆDTIL DANMARK på Facebook:
https://www.facebook.com/traedtil

Rate this post