Skatteregler kan ofte være noget kringlede at finde ud, og det er derfor vigtigt, at man undersøger dem grundigt, så ikke man står tilbage med et skattesmæk. Dette gælder også når man booker aktiviteter til sine medarbejdere. Man kan risikere, at de skal beskattes, hvis ikke indholdet til f.eks. en dag med teambuilding er fagligt nok. En medarbejder beskattes altså ikke, af en dag med fagligt indhold. Men er det faglige indhold i arrangementet underordnet, kan man dog beskattes.

 

Men hvornår er teambuilding så fagligt nok til at undgå beskatning?

I forhold til teambuilding, er der nogle tommelfingerregler man kan rette sig efter, hvor der lægges vægt på:
• Er der tilknyttet en instruktør/vejleder/underviser?
• Hvor foregår teambuildingarrangementet?
• Hvor lang tid varer teambuildingarrangementet?
• Hvad er de primære aktiviteter, deltagerne skal igennem?

Som eksempel, så vil et godkendt arrangement hvor teambuilding er hovedformålet og derved fagligt nok, kunne være et dagsarrangement med forskellige teamøvelser, der bliver instrueret af en teambuildinginstruktør. Det faglige niveau består i, at udbyttet af øvelserne hjælper medarbejderne i deres daglige arbejdsdag. Ved hjælp af samarbejdsøvelserne, bliver medarbejderne bedre til at samarbejde, også på tværs af normale konstellationer. Afviklingen forgår et sted, der giver mening i forhold til øvelserne og arbejdspladsen. F.eks. hos facilitatoren, eller på selve arbejdspladsen.
Dette anses som værende et kort arrangement, der er tilknyttet instruktør. Aktiviteterne er relevante i forhold til problemstillingen, og arrangementet bliver afholdt et sted der er naturligt. Derved skal medarbejderne ikke beskattes af et sådan arrangement.

Teambuilding hos SuperEvent:

Når I vælger at booke teambuilding hos SuperEvent, så er der altid tilknyttet en af vores egne uddannede instruktører, der med tryg hånd fører jer igennem jeres dag. Derved er I sikret, at det faglige niveau er i orden. Vi tilbyder, at I kan komme og udføre aktiviteterne i vores lokaler, eller vi kan komme ud til jer og afvikle. Alle de øvelser og aktiviteter vi tilbyder til teambuilding, har et element af samarbejde og kommunikation, der således lever op til kravet om faglighed. En dag med teambuilding hos SuperEvent kan vare fra et par timer og op til en hel arbejdsdag, og betragtes i denne her sammenhæng som et kort arrangement, hvor tidsperspektivet er realistisk i forhold til udbyttet.

På vores søsterside www.sjovteambuilding.dk kan du læse meget mere om vores sjove og lidt mere specielle teambuildingkoncepter

Rate this post