D. 30. december 2015 bragte Berlingske Business en artikel om teambuilding. Med til artiklen hørte en afstemning blandt læserne. I artiklen møder vi Bjørn, der er teamleder over et team på otte personer. Teamet, Bjørn og andre fra den afdeling, skal snart deltage i en dag med teambuilding, hvor deltagerne blandt andet skal spille skuespil, synge og klædes ud. Dette overskrider Bjørns personlige grænser, og han har ikke lyst til at deltage.

Der bliver i artiklen lagt op til, at man stemmer om hvorvidt Bjørn skal deltage eller ej.

Alle kan deltage i Teambuilding hos SuperEvent!

Denne problematik kan nemt opstå, når der står teambuilding på programmet; folks grænser er meget forskellige, og mange bliver på forhånd nervøse over at skulle tages ud af de faste rammer, for at blive udfordret på nye måder.
Selvom det er sundt at blive udfordret, så skal teambuilding hos SuperEvent ikke overskride folks grænser. De teamøvelser og aktiviteter vi har, er bygget op omkring et enkelt nøgleord: sjovt! Det skal være sjovt for alle at deltage, og vi har igennem flere år arbejdet på, at udplukke og udvikle teamøvelser og teambuilding-aktiviteter, der ikke overskrider almindelige personlige grænser. Vi gør altid meget ud af at forklare deltagerne, at det skal være en sjov og hyggelig dag, hvor ingens grænser skal blive overskredet, og på den måde få folk til at slappe af.

Du kan altså med andre ord være helt tryg på både dine egne og dine kollegaers vegne, når du booker teambuilding hos SuperEvent.