De fleste virksomhedsejere og ledere i offentlige institutioner ved det godt allerede. Medarbejderne er de nok vigtigste aktiver en virksomhed har. De gode medarbejdere kan være forskellen på succes eller fiasko, og dermed plus på bundlinjen. Der er mange måder at skabe et godt arbejdermiljø på, og derved skabe glade medarbejdere. To af de mest eftertragtede og effektive er teambuilding-arrangementer og firmafester, som f.eks. årets julefrokost.

Til firmaarrangementer ser medarbejderne en anden side af hinanden, end når de bare passer deres arbejde til hverdag. Det styrker sammenholdet, fælleskabet og arbejdsglæden og dermed produktiviteten”  Mette Kindberg, næstformand i HK

70% glæder sig til firmaarrangementer

I en artikel i Søndagsavisen den 23. maj 2015 skriver Louise A, Poulsen om en undersøgelse fortaget af HK, blandt HKs medlemmer. Her fortælles det, at 70 procent af de adspurgte medlemmer, glæder sig til firmaarrangementerne og muligheden for at mødes med kollegaerne på en anden måde, end til hverdag, f.eks. via teambuilding, årets julefrokost eller den næste firmafest. Derudover ønsker 23,7 procent at der er flere firmaarrangementer. Og det er der god grund til at overveje som leder. Mette Kindberg, næstformand i HK fortæller:

”Når så mange medarbejdere sætter så stor pris på de her arrangementer, synes jeg, at virksomhederne skal investere i dem. Til firmaarrangementer ser medarbejderne en anden side af hinanden, end når de bare passer deres arbejde til hverdag. Det styrker sammenholdet, fælleskabet og arbejdsglæden og dermed produktiviteten” (Søndagsavisen d. 23/05/2015, s. 32)

På de fleste arbejdspladser er årets julefrokost en selvfølge, men der kan altså være god økonomi i at lave f.eks. teambuilding og andre firmafester i løbet af året. Og det behøver ikke at være en bekostelig og uoverskuelig affære. Hvis man vil, kan man få et eventbureau til at arrangere det hele, enten i virksomheden eller et andet sted der passer. Hos SuperEvent kan vi både stå for arrangementet hos jer eller et sted hvor I holder kursus, eller I kan komme til os have en sjov dag i vores lokaler i Rødovre. Hvis man ikke kan overskue at afholde en hel dag, kan man også bare lave en lille ekstra event til firmaets fredagsbar, hvor man f.eks. kan leje kørende lokummer, Segways eller måske de populære bumper-balls. På den måde for man aktiveret medarbejderne på en anden måde en hvad dagligdagen byder på, og man får et fælles grin og en fælles referenceramme man kan tale om, når mandagen byder på hverdagskost igen.

Besøg også vores hjemmeside www.sjovteambuilding.dk, hvor du finder et stort udvalg af Teambuilding aktiviteter, samt flere gode råd og idéer til et godt teambuilding-arrangement.

Rate this post