Bedøm dette indlæg:

5/5 - (3 votes)

 

 

 

Dagen er kommet hvor din bedste ven eller veninde skal giftes, og nu skal I til at  finde ud af hvordan I får planlagt den perfekte polterabend for den vordende brud/gom. Der er rigtig mange ting man skal have med i overvejelserne, for man vil  jo gerne have at denne polterabend-dag skal blive uforglemmelige (måske ikke lige så uforglemmelig som selve brylluppet, men næsten ?)

Vi har tidligere skrevet et blogindlæg om gode råd til planlægningen af polterabend, givet 5 idéer til gratis aktiviteter I kan lave derhjemme og vores yndlings-leg: human-size-kyllinge-slange-bøsse-leg!

Men i dette lille indlæg har vi vedhæftet en infografik, som er lige til at printe og tage med til jeres polterabend-møde (for sådan et skal I holde, også selvom det bare er via Skype) eller dele med dem der skal være med i planlægningen. Guiden er vores bud på de fem allervigtigste punkter som I skal have med i overvejelserne og planlægning af en suveræn polterabend-festdag.

Og husk, at selvom det kan virke sjovt og fristende at “ydmyge” den kommende brud/gom, så er de sjoveste fester dem, hvor alle har det sjovt, og festens hovedpersoner. Og dette gælder især også for polterabender.

Prøv f.eks. at google Bachelor Parties Gone Wrong, eller se The Hangover Trilogy, for at se hvordan man IKKE skal afholde en god polterabend.

Vi håber, at I må få en rigtig god fest og at alle kan se hinanden i øjnene når I mødes igen til selv bryllupsfesten.