Julefrokost underholdning behøves ikke være hverken dyrt eller besværligt. Der er rigtig mange sjove og underholdende lege og aktiviteter man kan lave til årets firmajulefrokost. Det vigtigste er, at det ikke bliver grænseoverskridende, så alle i firmaet kan være med; Både firmaets spasmager og den mere stille type der ikke normalt skejer. Husk på, at det skal være sjovt for alle om aftenen, men det skal også være sjovt at komme på arbejde igen om mandagen.

Få hjælp af et professionelt firma til at lave julefrokost-underholdning

Mange firmaer får et professionelt firma til at stå for julefrokosten, enten dele af den eller hele arrangementet. Der er mange fordele ved f.eks. at komme til et eventcenter som SuperEvents og afholde årets julefrokost. Ikke mindst når det drejer sig om julefrokost-underholdning. Festudvalget behøver ikke selv opfinde den dybe tallerken og bruge dyrebar tid på at lave underholdning, men kan læne sig trygt tilbage og nyde aftenen lige som de andre til festen. Underholdningen vil desuden være mere professionel, gennemført og anderledes end nogle i firmaet selv vil kunne finde på.
Se her hvordan julefrokost underholdning bliver afviklet til julefrokost hos SuperEvent.

Stå selv for underholdningen til julefrokosten

Hvis ikke man vil få et eventfirma til at stå for julefrokost-underholdningen, så kan man godt selv finde på nogle sjove lege som underholdning.

Én af de lege man kan lave som underholdning til julefrokosten, er små historier eller eventyr, som folk skal være en del af. Det kunne f.eks. være historien om Lille Ib eller Eventyret om et kongerige. Disse fungerer rigtig godt, da både dem der er med i historierne bliver aktiveret, og dem som kigger på vil også synes det er meget underholdende, da de får set deres kolleger på en anden måde end til hverdag. Det kan derfor også være en god idé at få chefen eller lederne til at deltage med roller.

En anden god klassiker til julefrokosten, er at lave et ark med gode og sjove sange som folk kan synge med på. Der er det igen vigtigt at man ikke overtræder folk og firmaets grænser, men finder sange og tekster som er inden for firmaet normale jargon. En google-søgning vil hurtigt give en del resultater på sjove sange til julefrokost-underholdning.

Rate this post